CAPPUCCINO: 1 δόση (7g καφέ) για 30ml ροφήματος. Χρόνος απόσταξης 27’’- 30’’. Προσθέτουμε 1/3 γάλα + 1/3 αφρόγαλα ώστε να γεμίσουμε μέχρι 1 περίπου εκατοστό κάτω από το χείλος του ποτηριού.
CAPPUCCINO FREDDO: 2 δόσεις (14g καφέ) για 60ml ροφήματος. Χρόνος απόσταξης 27’’- 30’’. Προσθέτουμε 1/3 γάλα + 1/3 αφρόγαλα. Χτύπημα στο mixer για να λιώσει η ζάχαρη για 2 δευτερόλεπτα χωρίς πάγο. Χτυπάμε το αφρόγαλα στο σεϊκερ 1-2 λεπτά και ένα παγάκι και ανακατεύουμε πριν σερβίρουμε τον καφέ στο ποτήρι. Γεμίζουμε γυάλινο ποτήρι με πάγο μέχρι τη μέση σερβίρουμε και προσθέτουμε κρύο αφρόγαλα από πάνω.
0 Σχόλια