Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος, αλλά δεν την αφήνουμε να βράσει.
Βάζουμε την κουβερτούρα σε ένα μπολ και αδειάζουμε πάνω της την καυτή κρέμα γάλακτος.
Σε μερικά δευτερόλεπτα, που θα έχει μαλακώσει η σοκολάτα, ανακατεύουμε με μία μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Προσθέτουμε τη βανίλια, το κονιάκ και ανακατεύουμε καλά.
Αδειάζουμε τη σοκολάτα σε ένα μπολ και σερβίρουμε μαζί με κομμένα φρούτα και κομμάτια από μπράουνι.
Tip
Αν έχουμε το ειδικό σκεύος για το φοντύ, το ετοιμάζουμε και βάζουμε μέσα τη σοκολάτα.Διαφορετικά, αδειάζουμε το μείγμα της σοκολάτας σε ένα μπολ και το σερβίρουμε με φρούτα εποχής και μπράουνι.
Σε περίπτωση που δεν ξέρουμε ακριβώς πότε θα σερβίρουμε το φοντύ μας, αφήνουμε τη σοκολάτα ψιλοκομμένη και την κρέμα στο κατσαρολάκι, στο ψυγείο και το ετοιμάζουμε τελευταία στιγμή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου