
Το ιδιαίτερο με αυτό το παγωμένο ρόφημα είναι οι διαφορετικές γεύσεις που συνδυάζει. Η δυνατή γεύση και το άρωμα του καφέ, με τη γλυκιά νότα του κακάο και την αλμυρή του αλατιού.
Για ένα μεγάλο ποτήρι θα χρειαστείτε :
1/2 ποτήρι γάλα

2 δόσεις εσπρέσο . Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τις espresso
2 κουταλιές κακάο
ζάχαρη όση επιθυμείτε
1/2 κουταλάκι αλάτι
Στη συνέχεια τα χτυπάτε όλα μαζί στο σέϊκερ. Αφού αναμιχθούν καλά , σερβίρετε σε ένα ποτήρι με πάγο.
Τέλος αν θέλετε να αισθανθείτε πιο επαγγελματίας μπορείτε να γαρνίρετε με σαντιγί- εμείς είπαμε να αποφύγουμε τις extra θερμίδες, άλλωστε το ρόφημα έχει πολύ γεμάτη γεύση και από μόνο του.
0 Σχόλια