
λευκή σοκολάτα με espresso
Υλικά :
70 gr λευκή σοκολάτα
100 -150 ml γάλα
80 ml espresso, επιλέξτε 2 κάψουλες Ristretto
Διαδικασία :
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζουμε να ζεσταθεί το γάλα και η λευκή σοκολάτα, ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα. Πριν πάρει βράση κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε ζωηρά με σύρμα μέχρι να σχηματιστεί αφρόγαλο.
Στην συνέχεια θα μοιράσουμε το αφρώδες γάλα της λευκής σοκολάτας σε 2 κούπες και θα ρίξουμε σε κάθε κούπα 40 ml espresso. Αν θέλετε πασπαλίστε με λίγη σκόνη σοκολάτας.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζουμε να ζεσταθεί το γάλα και η λευκή σοκολάτα, ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα. Πριν πάρει βράση κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε ζωηρά με σύρμα μέχρι να σχηματιστεί αφρόγαλο.
Στην συνέχεια θα μοιράσουμε το αφρώδες γάλα της λευκής σοκολάτας σε 2 κούπες και θα ρίξουμε σε κάθε κούπα 40 ml espresso. Αν θέλετε πασπαλίστε με λίγη σκόνη σοκολάτας.
0 Σχόλια