Υλικά :
- Mια κουταλιά ESPRESSO
- Μισή κούπα γάλα μακράς διάρκειας
- Ζάχαρη ( όση ποσότητα προτιμάτε )
- Παγάκια φτιαγμένα από καφέ
- Κανέλα ή σκόνη σοκολάτας
Εκτέλεση:
Ετοιμάζετε 40 ml espresso θα προσθέσετε όση ποσότητα ζάχαρης θέλετε και θα ανακατέψετε. Επίσης θα ετοιμάσετε το ζεστό αφρόγαλα, βάζοντας σε ένα μπρίκι το γάλα μέχρι να πάρει μία βράση και ύστερα χτυπώντας το με ένα μιξεράκι μέχρι να γίνει κρέμα. Σε ένα ψηλό ποτήρι θα βάλετε τα παγάκια από καφέ, το espresso και το γάλα και θα ανακατέψετε καλά. Τέλος θα πασπαλίσετε από πάνω κανέλα η σκόνη σοκολάτας.
0 Σχόλια